Nissenes Jul 2020

  • Med Nissenes Jul får du alle til å trives rundt bordet! De fine illustrasjonene på porselenet skaper den gode julestemningen. 

  • TOJ_1.jpg

TOJ_2.jpg

Tips

På den røde juleduken har vi pyntet med små pakker, knekkebrød, granbar, kanel og epler! 

Tips

Dekk et vakkert bord med middagstallerkener, forrettstallerkener og hjerteskåler i serien Nissenes Jul! Kompletter med vakre krystallglass. 

  • TOJ_4.jpg


    Gör en annorlunda gran på gottebordet med små maränger och kanel.

  • TOJ_5.jpg


    Kristallglasen Momentsmed den diamantgraverade pärlbården är en kollektion med flera olika varianter som passar fint till julens alla festmåltider. 

  • TOJ_6.jpg

  • På servisets deler ser vi nisser, ekorn, rådyr, hester, harer, katter, julebukker og små fugler. De snødekte trærne rammer inn de kunstferdige motivene som snøkrystaller og platinakanter. 

TOJ_7.jpg

Tips

Servisets terrin kan brukes til mye mer enn bare julegrøt. Den kan også brukes til vinterens vakre tulipaner og hyasinter. 

TOJ_8.jpg

Tips

Med knekkebrød og snøre, grankvister, nøtter og kanel blir borddekkingen enkel og vakker. 

  • TOJ_9.jpg


    De små hjerteformede skålene i serien Nissenes Jul kan brukes til alle julens festligheter! Til gløggfesten med mandler og rosiner, til godtebordet med nøtter og godteri og i tillegg til småretter på koldtbordet eller middagsbordet.

  • modell.jpg


    Serviset Nissenes Jul er fremstilt i utsøkt feltspatporselen og den vidunderlige dekoren er illustrert av kunstneren Anne Rooslien.

  • TOJ_10.jpg


    Bruk din kreativitet og dine pepperkakeformer! Trykk ut i epleskiver og legg i glassene. 

 

risalamalta.jpg

 

Riskrem

  • 2 dl grøtris
  • 4 dl vann
  • ½ ts salt
  • 6-7 dl melk
  • 2 dl kremfløte
  • 1/2 dl melis
  • 1 ss vaniljesukker

 

Gjør slik: Kok risen med vann og salt i en kjele i ca 10 min under lokk. Tilsett melken og la småkoke på svak varme i ca 45 min under lokk. La grøten avkjøles. Visp fløten til en fast krem og vend den i den kalde grøten. Smak til med melis og vanliljesukker. Server med rød bringebær- eller kirsebærsaus!