Salt

  • Designed by Nature

  • Salt_1.jpg

  • Inviter dine venner til et bord dekket med naturnære farger, unike glasurer og organiske former med innslag av tre! Salt har en enestående evne til å passe inn uansett hvilken anledning du skal dekke bordet til – et servise som er like vakkert uansett årstid.

  • Salt_2_no.jpg

  • Til påsken dekker vi stengodset sammen med fjær, gåsunger og bjørkeris, og farger egg som minner om glasuren.

  • Mat.jpg

    Middagstallerken, 229 kr

  • Skal.jpg

    Skål med hellekant, 229 kr

  • Fat.jpg

    Serveringsfat, 1375 kr

  • Kanna.jpg

    Mugge, 999 kr

  • Salt_3.jpg

  • Dekorer eggene med naturens egne farger! Kok eggene med f. eks. rødløk, gul løk,
    gurkemeie eller rødkål. Vi serverer sild eller annet godt tilbehør til egg fra skålene med hellekant. De fargede eggene legger vi i den store skålen.

  • Salt_4.jpg

  • Glasurene skifter i naturnære toner som gir karakter og skaper en personlig borddekking.

  • Salt_5.jpg

  • Salt_6.jpg

  • Salt_7.jpg

  • Salt_5.jpg

  • Oppskrift

knacke2.jpg

Frøknekkebrød

12 biter

  • 2 dl maismel
  • 0,5 dl hela linfrø
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 0,75 dl solsikkefrø
  • 0,5 dl gresskarkjerner
  • 0,5 dl olivenolje
  • Flaksalt

 

Gjør slik: Sett ovnen på 150 grader. Rør sammen alle ingrediensene og tilsett 2 dl kokende vann. Bland sammen og fordel på et bakepapir. Trykk deigen flatt utover bakepapiret og slett den ut med håndflaten. Strø på flaksalt. Stek i ca 1 time i ovnen. Avkjøl og brekk i biter.