Dekk bordet med kjærlighet

 • Dekk bordet med et servise som er fremstilt av kjærlighet. Vår bestselger Victoria ble introdusert i forbindelse med Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllupsdag, og er like populær i dag. Porselensserien er med sine følsomme former og romantiske dekor et tidløst servise som aldri går av moten.

 • Vicnew_1.jpg

 • Med en mønsterdesign som går i blått og grått og med detaljer i ekte gull, gjenspeiler Victoria den varme og harmoni som forventes av et servise som er skapt med temaet kjærlighet og samhørighet.

Vicnew_2.jpg

I dagens moderne samfunn har vi det travelt og lever livet i raskt tempo. Det er ikke uvanlig at vi spiser til forskjellige tider, sittende sammen ved bordet med mobilen eller foran TV'en. Det er ikke de stundene vi minnes. Å sitte sammen rundt matbordet med full oppmerksomhet på hverandre og en oppriktig nysgjerrighet, det er kvalitetstid. Serviset Victoria er både vakkert og unikt og tilfører en glede til din borddekking. Du skaper enkelt et varmt og koselig miljø der dere kan være sammen på ordentlig.

 • Vicnew_3.jpg

Scandinavian colors

 • Av naturlige årsaker har trendene utviklet seg noe langsommere i år, men det forhindrer oss ikke fra å nyte bestandige klassikere som tidløse blå nyanser, kombinert med trendige jordnære toner som har kommet for å bli.

Color.jpg

Bruk linservietter i naturlige farger og lag borddekorasjoner i jordfarger. La grunnfargene gå fra sandbeige og brune toner til svart, det skaper en fin base som er enkel å gå ut ifra. Det er en palett som fører hjemmet ditt nærmere naturen og som bidrar til en lun og koselig atmosfære. Bland en diskret og lys fargepalett med mer påfallende mørke kulører som bryter av og skaper en fin harmoni.

Tre tips med messing og detaljer i gull

 • Et trendy borddekkingstips er å tilsette gull. Nyanser i gull er varme og innbydende og tilfører nettopp varme og eleganse til borddekkingen. Slik gjør du:

 • Vicnew_5_1.jpg


  Borddekkingstips 1: Gullbestikk blir prikken over i'en og går fint sammen med fargepaletten i din trendige borddekking. Dekk med bestikk som er godt å holde i, som Diamond bestikkserie i skimrende gull.

 • Vicnew_5_2.jpg


  Borddekkingstips 2: Glass med en kant av gull blir ekstra festlig på bordet. Gullkantede glass skaper kontrast til det klassisk hvite porselenet, og blir sammen med gulldetaljene til Victoria en samlet helhet. Her finner du glasserien Diamond.

Vicnew_6.jpg

Borddekkingstips 3: En spennende og stemningsfull borddekking med gull, fikser du enkelt ved å tilsette skimrende toner i form av lysestaker i messing. De levende lysene kommer til å spre et behagelig skinn i rommet, samtidig som det blir en vakker detalj på bordet. Våre lysestaker Scallop finner du her.

En kaffepause er mer enn bare kaffe

 • Å ta en kaffepause er å ta en pause fra livets jag og omgås med hverandre. Også spiller jo gode kaker og velsmakende kaffe en stor rolle i det hele! Kaffepausen er en stund vi benytter til fellesskap, og finnes det noe koseligere enn å omgås med en rykende varm kopp kaffe eller te og et vakkert serveringsfat med gode fristelser? En hyggelig kaffepause blir ekstra spesiell når det er dekket med serviset Victoria.

 • Vicnew_7_1.jpg

 • Vicnew_7_2.jpg