17 Mai!

  • Kaprifol heter vårt nye servise, designet av Finn Schjøll og formgiveren Anna Handell. Med Kaprifol er det enkelt å dekke vakkert, vår som vinter. Serviset er tilgjengelig i to kolleksjoner, den hvite med diskret grå dekor og den sommerlige fargeglade. Bruk dem enkeltvis eller mix og match!

  • 17mai_1.jpg

  • 17mai_1_mob.jpg

  • Vis frem dine vakre servisedeler

    Plasser den største skålen fra serviset midt på bordet med en bukett blomster eller som her, med linservietter og bånd.

  • 17mai_bilder1.jpg

  • 17mai_bilder2.jpg

  • 17mai_2.jpg

  • 17mai_3.jpg

  • 17mai_6.jpg

  • Godt til bordet

    En enkel men superfestlig 17. mai-kake lager du enkelt av en helt vanlig kake bakt i en avlang form, dekorert med et ekstra lag med sjokolade, marengs og bær i det norske flaggets farger.

    Et annet enkelt tips er å tre jordbær, blåbær, minimarshmallows og bringebær på trespyd - en dessert i flaggets tegn.

    Bland bringebær, solbær og blåbær på en tallerken og pynt med spiselige blomster som fioler eller stemorsblomster.

  • 17mai_5.jpg

    Dekorer med bånd

    Med bånd, som du kan gjenbruke år etter år, gjør du bordet ekstra festlig til 17. mai. Med bånd knyttet rundt bestikket, føler gjestene deg ekstra velkommen til bords.

  • 17mai_4.jpg

    Blomster

    Tulipaner, riddersporer, ranunkler, stjerneskjerm, anemoner, pinseliljer, stemorsblomster og blomstrende kvister er bare noen av de herlige vårblomstene som passer til 17. mai. Dekorer gjerne vasen med norske flagg! Med blomster, flagg, bånd, bær og stearinlys får du den rette stemningen rundt det dekkede bordet.