Dekk et flott bord med bær!

  • Bær, både spiselige og ikke-spiselige, er vakre å dekke bordet med. De gjør seg godt i vasen på bordet men også som en fin liten detalj ved vinglasset eller på servietten. 

  • 1.jpg

  • Slipp fantasien løs og dekk et kreativt og levende bord ved å gjøre hver kuvert forskjellig. Legg bringebær i en skål, knyt fast en liten klase med hyllebær rundt skjeen eller lag et blåbærhjerte på asjetten! 

2.jpg

Tips

Istedet for å bruke høye vaser kan man arrangere lavt i f. eks. brødformer med oasis. Stikk ned hortensia, eukalyptusblader, delte fiken, vindruer og blandede bær i herlige mørkerøde og nesten svarte toner. 

  • 3.jpg

    De vakre vinglassen tåler å vises frem. Ikke bare med drikke men også til dessert. Server bærene i glassene og sett isen eller moussen ved siden av. 

  • 4.jpg

    Ønsk gjestene velkommen med et søtt lite blåbærhjerte. En grå duk sammen med de mørkeblå bærene løfter frem det hvite porselenet og skaper et spennende bord. 

  • 5.jpg

    Ofte velger vi å dekke bordet med lyst tilbehør som hvite duker og servietter, men iblant kan det være morsomt å skap et mer dramatisk uttrykk. Velg en grå duk og legg frem svarte servietter. Bruk svarte silkebånd, mørke blomster og bær. 

  • royal-dream-lars-wallin-Skal-16cm-FRI_10006519_1.png

    Skål 16 cm, 398 kr

  • royal-dream-lars-wallin-Ljuslykta-10cm-FRI_10006525_1.png

    Skål/Telysholder, 460 kr

  • RD-SaltPepparSkal-11cm-FRI-02_10006573_2.png

    Saltskål med skje, 787 kr

  • 6.jpg

  • En hjemmelagd blåbærsuppe passer fint til den dramatiske borddekkingen. Det du behøver er blåbær, litt sukker, vann og potetmel. Server med vaniljeis og noen mandeltopper. 

7.jpg

Tips

Bruk champagneglassene som dekorasjon på bordet! Bland blomster og bær i glassene og når gjestene setter seg til bords settes de sammen midt på bordet. 

8.jpg

Tips

Bær, både spiselige og ikke-spiselige, er vakre å pynte bordet med - både i vasen på bordet men også som en din detalj ved vinglasset eller på tallerkenen. 

8.jpg

Tips

Bær, både spiselige og ikke-spiselige, er fine å pynte bordet med - både i vasen på bordet men også som en fin detalj ved vinglasset eller på tallerkenen.