Oppskrift

  • Matfotograf Mats Dreyer velger servisene Kaprifol og Aspvik når han dekker til sommerfest!

  • Aspviktop.jpg

Det begynner å nærme seg til sommerens herlige fester!

  • Vil du ha litt nye tips til retter som passer like godt til dåpen og konfirmasjonen som til late sommerbruncher? Da må du teste matfotograf Mats Dreyers supergode oppskrift på Eggs Benedict, Asparges med Parmaskinke og hollandaisesaus, og Parmabakt torskefilet med rugrisotto. Mmmm.

  • aspvikrecept_no.jpg

  • aspvikkort.jpg

  • Kaprifoltop.jpg

  • Kap_Recept1_no.jpg

  • Kap_Recept2_no.jpg

  • kap1.jpg

  • kap5.jpg

  • kap2.jpg

  • Torskrecept1_no.jpg

  • Kap_Recepttorsk2_no.jpg

  • Torskrecept_mobil_no.jpg

  • Torskrecept_mobil2_no.jpg