Augustfest i skalldyrenes tegn!

  • Nå nyter vi varme sensommerdager og deilig skalldyr. Tiden er inne for å dekke bordet til augustfest! 

  • 1.jpg

  • 2.jpg

  • Både spiselig og vakkert

    Kreps er dekorative i seg selv og sammen med dill i en dyp skål føles det herlig å sette seg til bords. 

  • 3.jpg

    Ønsk gjestene velkommen med en egen liten skål med kreps. Skriv bordkort og fest i en krepseklo. Enkelt, personlig og hyggelig. 

  • 4.jpg

    Den fineste borddekorasjonen lager du enkelt med en vase som fylles med krondill og skivede sitroner. For at sitronene ikke skal flyte av sted må vasen fylles med krondillstilkene. 

  • 5.jpg

    Festlig og enkelt. Server kreps i glass og la klørne stikke opp. Sett et eget preg på snapsen ved å bruke en fin flaske, fyll med ukrydret brennevin og ha i noen dillstilker. La stå i ca. ett døgn. 

  • cle_matfor.jpg

    Middag/forrett, 610 kr

  • cle_skal.jpg

    Skål, 406 kr

  • cle_fat.jpg

    Fat 42 cm, 2278 kr

  • 6.jpg

  • Hvis man vil piffe opp det gamle hagebordet kan man bruke skjærebrett som tallerkenunderlag. 

  • 7.jpgÅ bruke krondill i vasen sammen med andre blomster er en rask og enkel måte å lage den rette skalldyrfølelsen!

  • 8.jpgVåre vakre Clematisglass finnes i mange forskjellige varianter. 

  • 9.jpgI tillegg til god ostepai eller focaccia passer det godt med en fyldig salat med spinat, blåbær, blåmuggost, pærer og valnøtter - en herlig smakskombinasjon!