67 20 63 50
Ingen varer i handlekurven

Arne & Carlos

Lennart Nissmark

Arne & Carlos har arbeidet som designere med eget motemerke siden 2002. Fem år etter start bestemte de seg for å kun fokusere på strikkede klær, ettersom det ofte var den strikkede delen av deres kleskolleksjoner som var mest etterspurt. De begynte å lage gensere, jakker, skjerf og vanter med inspirasjon fra tradisjonelle nordiske mønstre.

I 2008 fikk de i oppdrag fra Comme des Garçons, Japans mest anerkjente motehus, å designe en hel julekolleksjon med strikkede jakker, luer og skjerf. På eget initiativ strikket Arne & Carlos et lite utvalg av hjemmestrikkede julekuler til Japan. Comme des Garçons eiere elsket julekulene og maskinstrikkede julekuler kom i salg i butikker i store byer rundt om i verden. Plutselig var strikkeduoens idé om julekuler med nordiske motiver en virkelighet.

I den bestselgende boken ”Julekuler” finner du mønster slik at Arne & Carlos’ fantastiske julekuler kan strikkes av deg der hjemme. Med serviset Arne & Carlos Jul tar duoen sine populære julekuler til det dekkede bordet.