67 20 63 50
Ingen varer i handlekurven

Julia E. Limpke

Julia E. Limpke

Julia E. Limpke arbeider hardt for å forbedre barns levevilkår over hele verden. På hennes oppfordring gir Goebel® en del av salgsinntektene til SOS Barnebyer som i dag finnes i 132 land. Hennes ønske ble godt mottatt hos Goebel®, som lenge har vært engasjert i sosialt arbeid. Goebel® kom i kontakt med Julia E Limpke bøker. Kunstnerens egen sønn Marco gikk dessverre bort i tidlig alder, og dette fikk henne til å skape Nina og Marco, figurer inspirert av Marco, hans søster Nina og deres venner. Det er disse barna og deres gjøremål som er grunnlaget for LIvet på landet.

Håpets symbol

Grunnleggeren av SOS Barnebyer het Hermann Gmeiner og var en østerrisk legestudent som var vitne til andre verdenskrigs grusomheter. Han hoppet av studiene for å vie sitt liv tl å bygge opp organisasjonen som i dag finnes i 132 land, og som gir 680.000 barn og ungdommer en ny sjanse i livet. Den første barnebyet ble bygget i Østerrike i 1949, og den første byen utenfor Europa ble bygget i Korea i 1963. Nina og Marco er så mye mer enn kjærlig utformede porselensfigurer som vekker barndommens minner til live. De er også håpets symbol for barn i nød.

Goebel® ern en verdensberømt porselensfabrikk som forbindes med nydelige detaljrike porselensfigurer som håndmales omsorgsfult, for å kunne gjengi personlighet. Hvem kjenner ikke Hummelfigurene eller en klassisk Goebel® engel. Nå setter vi barna i fokus, med den nye samlerserien Livet på landet, i samarbeid med kunstneren Julia E Limpke.