67 20 63 50
Ingen varer i handlekurven

​Lena Linderholm

Lena Linderholm

Lena født i Stockholm i 1947. Hun bor i den idylliske skjærgårdsbyen Vaxholm, men har sine atelier i et stort, vakkert 1800-talls hus i Strängnäs, i Härjedalen og Provence. Sammen med sin syngende, malende og spillende mann Gösta reiser hun rundt i Europa for å hente inspirasjon til sin kunst. 

I Vaxholm passer hun sine butikker og skaper nye idéer med sin kunst, keramikk, tekstiler og mange andre produkter. I tillegg maler og skriver Lena også. Gösta spiller på sin klarinett, fotograferer og skriver nye sanger. Livsnytelse er deres mål og mening med livet. Dette deler de med andre i form av kunst og musikk.

Provence er ofte målet, og da reiser de gjerne til et lite sted utenfor byen Nyons. Der opplever Lena det provencalske lyset, frukten, blomstene, naturen og de vennlige menneskene som bor i fjellene blant lavendel og oliventrær. Alt dette påvirker Lena til stadig å være i gang med et arbeid i akvarell eller olje. 

Lena har også konserter sammen med Gösta, som de kaller ”Livsnyteraften Provence Tur & retur. Der møter de publikum med malerier, sjeldne historier fra deres kunstnerliv, reiseminner, sang og musikk.