67 20 63 50
Ingen varer i handlekurven

Samarbeidspartnere

Vi har hatt gleden av å samarbeide med flere av Europas ledende produsenter av krystall, porselen, messing og sølv. Felles for dem alle er at de produserer gjenstander av ypperste klasse. Bunnstempelet har fabrikkens eget emblem i kombinasjon med Firkløverens varemerke. Dette er garantien for et unikt og ekte Firkløverenprodukt, som kun kan kjøpes gjennom oss. Vi samarbeider med bl.a. med Orrefors, Royal Copenhagen, Goebel, Iittala, Lapponia, Meissen, Mema-GAB, Porsgrund, Skultuna, Studio Glashyttan i Åhus, Unterweissbach mfl.


Adax logo

ADAX
Dansk virksomhet grunnlagt i 1982 med betydelig erfaring innen eksklusive vesker, hansker, belter og sko.

 

Fyrklövern Logo

Firkløveren
Firkløverens eget varemerke garanterer deg et helt unikt og eksklusivt utvalg av kvalitetsprodukter.

 

Goebel logo

Goebel
Goebel ble grunnlagt i 1871 og er en av verdens mest kjente porselensprodusenter.

 

Herend logo

Herend
Herend porselenspfabrikk har aner tilbake til 1826 og produserer porselensgjenstander av høyeste kvalitet. Sortimentet kjennetegnes av elegant og detaljrik dekor malt med sikkerhet og presisjon.

 

Iittala logo

iittala
Finlands største og mest kjente glassverk. Siden 1950- tallet har Iittala vært verdensberømt for kunstnerisk høytstående produkter.

 

Magnor logo

Magnor
Et av Norges største glassverk, og grunnlagt i 1896. Magnor bygger på tradisjon, vilje og ambisjoner.

 

Kalevala logo

Kalevala Koru
Kalevala Koru fremhever de fineste motivene fra finsk og skandinavisk smykketradisjon. Deres dyktige designere tilpasser historiske motiver til nåtiden, og smykkene fremstilles i bronse, sølv og gull. Hvert smykke forteller en historie.

 

Kosta boda logo

Kosta Boda
Med preg av ekte håndverk og god design er Kosta Boda blitt en av de ledende glassprodusentene i verden. Moderselskapet ble grunnlagt i 1742, og er at av Sveriges eldste selskaper som fortsatt er i drift.

 

Lapponia Jewelry logo

Lapponia Jewelry
Finske Lapponia Jewelry har bygget opp et verdensrenommé som et av de mest uttrykksfulle og originale selskapene i bransjen, med noen av de mest ettertraktede og populære smykkene som er på markedet.

 

Mauviel logo

Mauviel
Ligger i Normandie på den franske vestkysten og har siden 1830 produsert eksklusivt kjøkkenutstyr.

 

Meissen logo

Meissen Porslinsfabrik
Meissen er et navn som assosieres med utsøkt kvalitet og profesjonalitet. Porselensfabrikken ble grunnlagt tidlig på 1700-tallet, og deres logo har blitt et symbol på kvalitet for Europas mest eksklusive porselen.

 

MemaGAB logo

MEMA-GAB
MEMA har representert svensk sølv- og håndverkstradisjon siden 1849, og er kjent for solid håndverk kombinert med moderne teknologi.

 

Orrefors logo

Orrefors
I forbindelse med verdensutstillingen i Paris i 1925 oppnådde Orrefors Glasbruk internasjonal anerkjennelse for sitt kunstglass. Glassverket er i dag et av verdens mest berømte.

 

Porsgrund logo

Porsgrund
Norske Porsgrund ble grunnlagt i 1887 og fremstiller porselensprodukter av høyeste kvalitet.

 

Royal Copenhagen logo

Royal Copenhagen
Et stort antall produkter er skapt etter at det første penselstrøket ble tatt i 1775, da Royal Copenhagen Porcelain Manufactory så dagens lys. Mest berømt for det unike serviset Flora Danica som håndmales den dag i dag.

 

Skultuna. logo

Skultuna mässingsbruk
Svenske Skultuna ble grunnlagt av Charles XI i 1607, og har laget vakre og solide messinggjenstander i over 400 år. Bruket ligger på nøyaktig samme sted i dag – i en dal i Västmanland.

 

Studio Glashyttan logo

Studio Glasshyttan i Åhus
Glass, kjærlighet og følelse – slik beskriver man arbeidet på Studio Glashyttan i Åhus som i løpet av de siste årene har utviklet seg til å bli en av de fremste innen kunstglass.

 

Unterweissbach logo

Unterweissbach
Den anerkjente tyske porselensfabrikken Unterweissenbach ble grunnlagt i 1882 i Bayern. Fabrikken har over 100 års erfaring med det delikate presisjonsarbeidet som skulpturerte mesterverker krever.