Ingrid

Porselenet prydes av et vakkert virvlende mønster i opphøyd relieff som gir en harmonisk innramming til maten.

Ingrid

  • Gled deg over et nydelig servise i luftig og feminin form, som passer perfekt til alle anledninger! Serviset Ingrid var vår hyllest til Hennes Kongelige høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra på hennes 10-årsdag.

    Det tidløse serviset går helt i hvitt og passer derfor godt inn i våre nordiske lyse hjem, moderne som tradisjonelle. Porselenet er utsmykket med et vakkert, virvlende mønster i opphøyet relieff som gir middagen en harmonisk innramming. Servisets form er bølgende og moderne. Ingrid er et harmonisk møte mellom klassisk dekor og ny form.

    Vi i Firkløveren vet hva som er viktig for deg. Porselenet i serviset Ingrid kan derfor vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn. Serviset passer for deg som vil forene vakker design og kvalitet med funksjonalitet.

    Ingrid fører tankene til lys, glede og fellesskap. Med sin diskrete design passer serviset Ingrid utmerket sammen med alle farger og borddekorasjoner. Du kan dekke bordet til stor fest eller invitere dine nærmeste til en hyggelig hverdagsmiddag. Ingrid er et servise for alle livets anledninger! Et servise for livet!

  • ing1.jpg

  • ing2.jpg

  • ing3.jpg