Kaprifol

Velkommen til bords med Finn Schjøll blant slyngende kaprifol og duftende erteblomst. Miks og match porselenet og skap ditt eget drømmeservise!

Kaprifol – et servise med mange muligheter!

 • Kaprifol er designet av vår folkekjære blomsterkunstner Finn Schjøll og formgiveren Anna Handell. Inspirasjonen er hentet fra noen av Finns favorittblomster, kaprifol og erteblomst, som slynger seg vakkert over porselenet.

  Kaprifol er et servise med mulighet for stor variasjon i borddekkingen. Den håndlitograferte blomsterdekoren finnes i to varianter slik at man kan mikse de ulike servisedelene etter ønske. Skap blomsterglede på bordet året rundt med de fargede delene eller dekk med hvitt, grått og platina!

  Oppdag servisets fantastiske detaljer - knoppen på terrinen er utformet som en blomst og på terrinlokket er en fugl på vei til å lande. Lysskålene har fått en innside av platina, som gir et luksuriøst preg på det dekkede bordet. Det brede sortimentet tilbyr dessuten et herlig frokostservise. Miks og match de ulike delene og skap ditt eget personlige drømmeservise!

 • kap_bild1.jpg

  Miks de hvite middagstallerkenene med de fargede forrettstallerkenene og skap ekte blomsterglede på bordet!

 • kap2_frukost-finn.jpg

  Si god morgen med Kaprifol! Med de fargeglade delene kan du også skape et helt eget frokostservise!

 • kap3.jpg

  Med de hvite porselensdelene kan du skape vakre borddekkinger for såvel nyttår som søndagsmiddag, eller hvorfor ikke til en fin brunsj!

 • Kaprifol_no.jpg

  Få inspirasjon og bla online i vår nye Kaprifol-katalog.