Pepper

Stengods er et materiale som gir en følelse av stillhet. Stillhet som får oss til å stoppe opp et øyeblikk i vår travle hverdag. Med vår stengodskolleksjon Pepper er det enkelt å skape en rolig atmosfære som det er godt å være i.

Pepper

 • Pepper er det seneste tilskuddet til Firkløverens stengodsserier. Kolleksjonen som er fremstilt i Portugal er diskret og rustikk, men samtidig moderne og funksjonell.

  Pepper består av peprede gråsvarte deler med en levende glasur som er laget for hånd. Enkelte deler er i lysere grått der den minste skålen og det runde fatet har fått en luksuriøs touch av håndmalte kanter i ekte gull. Med den kreative kolleksjonen kan du selv velge hvordan din borddekking skal oppleves. Moderne, diskret og tidløst i svart eller lysegrått, eller en miks av utvalgte deler med detaljer i gull for et mer eksklusivt uttrykk. Hver stengodsdel har en unik glasur.

   

 • pepper-1.jpg

  Pepper er fremstilt med omtanke for naturen, et holdbart materiale med personlighet som føles luksuriøst i all sin enkelhet - vi kaller det livslang stengodskjærlighet.

 • pepper-2.jpg

  Vårt stengods fremstilles i en av Portugals fremste fabrikker i meget høy kvalitet, hvilket gjør at du kan bruke ditt favorittservise så ofte du vil, hverdag som fest!

 • pepper-3.jpg

  Fargene i kolleksjonen går i peprede nyanser fra lysegrått til mørkegrått, og glasuren som lages for hånd gir hver del av serviset et unikt uttrykk.

 • Pepper_no.jpg

  Bli inspirert og bla online i vår Pepper-katalog.