Pepper

Stengods er et materiale som gir en følelse av stillhet. Stillhet som får oss til å stoppe opp et øyeblikk i vår travle hverdag. Med vår stengodskolleksjon Pepper er det enkelt å skape en rolig atmosfære som det er godt å være i.

Pepper

 • Pepper er det seneste tilskuddet til Firkløverens stengodsserier. Kolleksjonen som er fremstilt i Portugal er diskret og rustikk, men samtidig moderne og funksjonell. Pepper består av peprede lysegrå deler med en levende glasur som er laget for hånd. Den minste skålen og det runde fatet har fått en luksuriøs touch av håndmalte kanter i ekte gull. Med den kreative kolleksjonen kan du selv velge hvordan din borddekking skal oppleves. Moderne, diskret og tidløst eller en miks av utvalgte deler med detaljer i gull for et mer eksklusivt og varmere uttrykk. Hver stengodsdel har en unik glasur.

   

 • pepper1.jpg

  Pepper er fremstilt med omtanke for naturen, et holdbart materiale med personlighet som føles luksuriøst i all sin enkelhet - vi kaller det livslang stengodskjærlighet.

 • pepper2.jpg

  Vårt stengods fremstilles i en av Portugals fremste fabrikker i meget høy kvalitet, hvilket gjør at du kan bruke ditt favorittservise så ofte du vil, hverdag som fest!

 • pepper-3.jpg

  Fargene i kolleksjonen går i peprede nyanser, fra lys grå til mørk grå , og glasuren som lages for hånd gir hver del av serviset et unikt uttrykk.

 • Pepper_no.jpg

  Bli inspirert og bla online i vår Pepper-katalog.