Rosé

Stengodsserviset Rosé er en tidløs "Limited Edition", som kjennetegnes av myke rosa fargetoner og en lett krakelert overflate som gir karakter og en egen individualitet til de ulike delene.

In love with pink stoneware

 • | LIMITED EDITION | 

  Rosé er en kolleksjon som er fremstilt i portugisisk stengods av høy kvalitet. Glasuren, som er skapt for hånd, er vakkert krakelert og skifter i flere nyanser av rosa, og minner om tørket rosépepper. 

  I serien finnes middags- og frokosttallerken, en mindre skål som egner seg til suppe, salat eller frokosten, en stor skål, et serveringsfat og krus.  De ulike overflatene som oppstår ved glasering er det som gjør Rosékolleksjonen personlig, og det er nettopp det unike som gjør stengodset så fantastisk å dekke bordet med!

  Du kan forandre uttrykket på borddekkingen med glass, bestikk og tekstil, men også ved å pynte med blomster eller planter.  Ønsker du å skape en feminin touch,  kan du for eksempel dekorer med blomstrende rosa kvister. Foretrekker du en beroligende atmosfære kan du tilsette brune innslag i form av rotting, tre og tørkede planter. 

 • Rose1.jpg

  Fargen i kolleksjonen er hentet fra fargenyansene i tørket rosépepper, og viser en rolig og harmonisk fargeskala med innslag av brunt for en fin balanse som er svært tidsriktig.  

 • Rose2.jpg

  Dekk bordet med Rosé, et romantisk og stilsikkert stengodsservise, skapt for hånd ved en av Portugals fremste stengodsfabrikker. 

 • Rose3-2.jpg

  Skap den rette følelsen med Rosé. Med sin vakre, men uvanlige fargeendring og unike glasur, legger Rosé alltid til et snev av personlig eleganse og er fremstilt for å brukes mye.  


Lignende produkter