67 20 63 50
Ingen varer i handlekurven

Våre tilbud

Denne uken har vi mange fine tilbud for enhver smak og stil!
Hvilket servise passer best hjemme hos deg?

Aspvik

Aspvik - by Micael Bindefeld

I samarbeid med Sveriges fremste selskapsarrangør Micael Bindefeld presenterer vi Aspvik. Et servise med et klassisk og romantisk formspråk og med en sommerlig dekor av peoner, hortensia, valmue og forglemmegei. Blomster som vokser i Micaels hage på Aspvik, hans kjære sommerparadis i Stockholms skjærgård.
Linnea

Linnea - Dekk bordet med finsk form.

I vår porselensserie Linnea, som er et nordisk samarbeid mellom det finske interiørselskapet Vallila og Firkløveren, er det naturen og fremfor alt linblomsten som har vært inspirasjonen. Designeren Tanja Orsjokis livlige mønster består av blomster, blader og frøkapsler, illustrert med sofistikerte fargetoner i hvitt, blått, rosa, grønt og grått.
Sonja tilbud

Sonja - Dekk bordet med kjærlighet

En vakker og kjærlighetsfull borddekking er noe gjestene dine kommer til å elske og bevare i minnet. Serviset Sonja passer like godt til en borddekking i hvitt, som til en mer fargerik borddekking.
Sensation tilbud

Sensation - La festen begynne!

Nå lanserer Firkløveren det lekre serviset Sensation, for livets små og store anledninger. Linjer i ekte gull og platina harmonerer fint med det myke formspråket og den ovale tallerkenformen.Sensation står for tidløs estetikk, vakker form og utsøkt kvalitet. Ønsk familie og venner velkommen til en sensasjonell fest, som alle kommer til å minnes. La festen begynne!
Nissenes Jul tilbud

Nissenes Jul

Alle drømmer om en jul fylt med varme, glede og fellesskap. Kunstneren Anne Rooslien har fanget fjøsnissenes mange sysler i sine detaljerte motiver. Formspråket er tidløst og de unike hjerteformede delene skaper en koselig stemning. Det hvite porselenet med håndmalt platinakant og snøkrystaller i relieff minner om en stemningsfull julenatt.
Christmas Moments tilbud

Christmas Moments - by Maria Montazami

Den sjarmerende Hollywood-fruen elsker julen. Hun har i samarbeid med illustratøren Anna Handell designet dette vakre juleserviset som utstråler det vi forbinder med julen; tradisjon, varme og glede.
Royal Dream tilbud

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Lars Wallin, en av Nordens ledende couturedesignere, har sammen med Firkløveren skapt et eventyrlig servise verdig en prinsesse - Royal Dream! Med dette drømmeserviset kan du dekke opp til en aldeles formidabel fest!
Nordic Blue erbjudande

Nordic Blue - En evig følelse av sommer

Vi bærer alle på en lengsel etter sommer - sol, himmel, skog og blått vann. Fellesskap og latter. Vi i Firkløveren gir deg nå muligheten til å invitere sommeren inn hele året, med vårt servise Nordic Blue.
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Diamond er for deg som elsker det vakre i livet. I det store sortimentet finnes alt til livets minneverdige anledninger, fra middagen med familie og venner til den storslåtte nyttårsfesten. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - Design by Maria Montazami

Maria Montazami har sjarmert oss alle med sin varme og spontanitet. Sammen med Firkløveren har hun designet serviset Moments. Serviset utstråler Marias herlige egenskaper; varme, kvinnelighet og eleganse.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

Let's celebrate - Feire høytidene med pomp og prakt, og gjør hverdag til en fest med vårt flotte servise Celebration! Det elegante serviset er lett å like og passer til alle anledninger. Dekk bordet til fest og nyt stemningen!
Victoria erbjudande

Victoria - En kjærlighetshistorie

Lev i nuet - dekk bordet for en romantisk middag og tilbring kvelden i kjærlighetens tegn! Vårt herlige servise Victoria har vært en stor suksess siden det ble lansert i forbindelse med den svenske kronprinsessens bryllup i 2010.
Lace erbjudande

Lace - Lovely. Luxurious. Lacy.

Lars Wallin, en av Nordens mest fremragende couturedesignere, har designet det utsøkte jubileumsserviset Lace. Med sitt delikate blondemønster er Lace fremstilt for deg som spiser med øynene og dekker bordet med lidenskap.
Åsas Tomtejul vit erbjudande

Åsas Jul Hvit - En drøm i blendende hvitt

Vi drømmer alle om en eventyrlig og hvit jul! Derfor har vi i Firkløveren, i et unikt samarbeid med designeren Åsa Götander, fremstilt Åsas Jul – i vakkert hvitt!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Åsas Jul - Dekk på med de populære nissene

Velkommen inn i Åsas fantastiske verden av nisser! Vårt bestselgende servise Åsas Jul har allerede blitt en herlig juletradisjon i mange hjem. Overrask familien med de populære nissene på ditt julepyntede bord i år!
Blå Herrgård  erbjudande

Herregård - Elegant, tidløs og klassisk

Herregård, formgitt av Jacqueline Lynd, passer til enhver anledning med sin tidløse blomsterdekor i klassisk blått på hvitt feltspatporselen. Gjenskap litt av 1700-tallets tidstypiske stilart i ditt eget hjem.
Nordiska Fåglar erbjudande

Nordiske Fugler - Inviter naturen inn!

Bestill din prøvepakke av vårt fantastiske servise Nordiske Fugler! Porselenet er dekorert med tolv av Nordens vakreste småfugler. Nydelig illustrert på serviset, pryder fuglene ditt dekkede bord, og er like fint uansett årstid!
Gammaldags Jul- erbjudande

Gammeldags Jul - Ekte julestemning

Opplev en tradisjonsrik jul med vårt populære servise Gammeldags Jul. Lars Carlsons sjarmerende nisser er i dag avbildet på mange julekort og det er hans stemningsfulle motiver som pryder serviset Gammeldags Jul.
Clematis erbjudande

Clematis - by Vallila Interior

Dekk bordet med et fantastisk servise i moderne og frisk design! I samarbeid med det finske tekstilselskapet Vallila Interior kan Firkløveren tilby serviset Clematis. Benytt deg av vårt tilbud og bestill din prøvepakke i dag!
Disney Jul erbjudande

Disney Jul - Feire jul med Donald Duck

Det blir ingen jul uten Donald Duck og vennene hans. Gled hele familien ved å servere julematen på det herlige serviset Disney Jul. Motivene fra Donald Duck og vennene hans kommer garantert til å lokke frem mang et smil.
Domherren erbjudande

Dompapen - Vinterens vakreste gjest

La den kjære vintergjesten forgylle måltidene gjennom de hvite og kalde vintermånedene. Drøm deg bort til et vinterlandskap med blå himmel, blendende hvit snø og den kjære dompapen.
Ingrid erbjudande

Ingrid - Et servise for livet

Gled deg over et servise som passer perfekt til alle anledninger! I luftig og feminin design presenterer Firkløveren stolt serviset Ingrid. Ingrid var vår hyllest til Prinsesse Ingrid Alexandra til hennes 10-årsdag i 2014.
Lise erbjudande

Lise - Blomstrende matglede

Klassiske blomster i moderne blått danser frem på det utsøkte porselenet. Servisets moderne formspråk fremhever den gode maten. Dekoren er krydret med små detaljer i ekte gull!
Maks ett 0,- tilbud per husholdning.